Bel ons op : 0519 701947          outletdokkum@gmail.nl

Outlet Dokkum biedt de studenten de mogelijkheid praktijkervaring op te doen in hun eigen "winkel".  Hoe leuk en leerzaam is dat!Door een goede samenwerking tussen studenten en ondernemers, worden ervaringen gedeeld en ideeën uitgewisseld. Wij als 10STORE ervaren dit als een unieke kans de studenten hierin te mogen helpen en te begeleiden.

 

Hema houdt ervan het dagelijks leven gemakkelijker en leuker te maken voor zijn klanten. Wij zijn van mening dat goede kwaliteit en design beschikbaar moeten zijn voor iedereen tegen een geweldige prijs. In de Outlet Dokkum kunnen wij onze producten, die niet meer in de winkel verkocht worden, toch aanbieden voor geweldige prijzen.


Wij van 1622lifestyle vinden het heel leuk om samen te werken met Outlet Dokkum en zijn dan ook heel erg enthousiast over de formule. Onze oude voorraad krijgt een mooi plekje in de winkel en een groep leerlingen doet z’n best om de producten te verkopen.  Doordat de leerlingen zelf moeten “ondernemen” is outlet Dokkum een goede leerschool en hebben wij als winkelier er een mooi verkooppunt bij. Veel van onze klanten weten de outlet ook al te vinden.

Schoenen en kleding volgens de laatste trends, Wij zijn blij met deze kans om de nieuwe generatie ondernemers te kunnen helpen om het vak van ondernemen te leren. Deze combinatie tussen bedrijven en school is bijzonder. Wij helpen hier graag aan mee.

AL vanaf 1852 komt men van heinde en ver naar Rosier in Dokkum om huishoudelijke artikelen te kopen, Rosier biedt artikelen aan uit het luxesegment, en dat gaat hand in hand met kwaliteit en design. Als medeoprichter van de Outlet in Dokkum kiezen wij er voor onze producten die uit het assortiment gaan voor een aantrekkelijke prijs aan te bieden in de Outlet hier in Dokkum.

Voor 't Keppeltje is de samenwerking met de Outlet ideaal! Wij staan onze kleding die over is aan het eind van het seizoen af aan de Outlet. Wij maken zo ruimte voor de nieuwe collectie en de klanten van de Outlet kunnen profiteren van leuke prijsjes! De Outlet van Dokkum is een voorbeeld van samenwerking tussen ondernemers en studenten daar kunnen we trots op zijn!

Kingma Lingerie is sinds 1891 gevestigd in Dokkum en sinds 2015 is Jolanda van Boerum het gezicht en eigenaresse van de winkel. De winkel presenteert zich als een zaak met voldoende kennis van zaken en de laatste mode op het gebied van lingerie, bad- en nachtmode. Ook voor heren is er ruime keus. Wij werken samen met de outlet omdat wij leerlingen de kans willen geven om ervaring op te doen in het bedrijfsleven.

Van der Gang heeft een eigen stijl, die van generatie op generatie is doorgegeven. Wij beperken ons daarbij niet tot één smaak, tot een vast aanbod, tot standaard tijden en tot vaste plaatsen. Wij willen ontdekken, origineel en onafhankelijk zijn. Van der gang brengt hun spullen naar de outlet toe omdat ze de studenten willen helpen in hun leerproces voor detailhandel soms moeten ze ook wel eens ruimte maken voor de nieuwe collectie, en in de outlet worden de artikelen voor een leuk prijsjes

Sorella heeft haar deuren geopend sinds 2010 in een prachtig monumentaal pand in Dokkum. De boetiek is opgericht door Myna, Erica, Willemijn en Marlotte. Zeven jaar geleden hebben wij van onze droom werkelijkheid gemaakt. Sorella is Italiaans voor zusjes. Als familie werken wij met veel passie aan Sorella en onze webshop om elk seizoen een inspirerende collectie neer te zetten. Sorella werkt samen met de outlet dokkum om de leerlingen te laten ervaren hoe het gaat in het bedrijfsleven.

Midden in het centrum van het gezellige Dokkum vind je Ici en Dizzy, al 40 jaar een mode begrip in Dokkum voor dames en heren. Dizzy vind het belangrijk om de leerlingen van ROC Friese poort te laten ervaren hoe het in het bedrijfsleven gaat, maar dat kan niet zonder producten. Daarom brengen wij producten van bijvoorbeeld de oude collectie naar de Outlet, zodat de leerlingen de door ons gebrachte producten kunnen aanbieden voor een acceptabele prijs.

Rose Byoux is het kleinste winkeltje van Dokkum met het grootste assortiment accessoires. Wij brengen graag onze overige producten naar de Outlet om deze een nieuwe kans te geven en om verkocht te worden voor een speciale prijs. Ook is het voor ons belangrijk dat de leerlingen ervaring opdoen in deze winkel. Daarom is het voor ons een ideale samenwerking.

Wij van Van Der Kooi’s lederwaren zijn trots dat de winkel al sinds 1937 gevestigd is in het historische en knusse Dokkum. In onze winkel zult u zich direct thuis voelen door het warme ontvangst en de fijne sfeer. Wij brengen onze artikelen naar outlet Dokkum toe met als reden dat de spullen nog wel verkocht kunnen worden voor een leuk prijsje. Waarom doen wij dit als bedrijf wij krijgen elke keer nieuwe spullen binnen wat in de winkel moet komen te liggen waardoor er ruimte gemaakt moet worden door veroudere producten in plaats van dat het bij ons in het magazijn ligt, wordt het verkocht in de outlet.

Loonstra is een erkent schilders bedrijf en biedt studenten een volwaardige leeromgeving aan, daarom werkt Loonstra ook samen met de Outlet. Loonstra wil de leerlingen helpen en ervaring op laten doen in het bedrijfsleven, door producten te leveren die de leerlingen weer kunnen verkopen. Ook wordt Loonstra op deze manier anders in beeld gebracht.

Albert Heijn vindt het belangrijk om midden in de maatschappij te staan en mensen altijd een kans te geven. We doen het soms net even anders of gaan even een stapje verder  om het iedereen zo aangenaam mogelijk te maken in onze winkel. De hoofdreden dat wij onze spullen naar de outlet brengen is omdat dat wij de leerschool detail handel graag een handje willen helpen. En nog een reden is dat in outlet Dokkum wij onze producten, die wij niet meer in de winkel verkocht kunnen worden, toch nog kunnen aanbieden voor een geweldig prijs